fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Eleganta, de Kathleen Tessaro

elegantaEditura Nemira a publicat recent romanul Eleganta, de Kathleen Tessaro, in colectia Damen Tango. Tot la Nemira, de aceeasi autoare a mai aparut si Colectionara de parfumuri interzise, carte publicata in 2015. Pe zi ce trece, colectia Damen Tango devine tot mai interesanta. Pana sa apreciem cartea, aplaudam coperta care este extrem de frumoasa. Cartea poate fi comandata din libraria Nemira, are si o reducere foarte buna.

Despre romanul Eleganta, de Kathleen Tessaro

Louise Canova a ajuns la un moment de rascruce. Casnicia i se duce de rapa si temerile din adolescenta se intorc in forta. Dar destinul este imprevizibil si ii scoate in cale, intr-un anticariat, o carte care ii va schimba viata.

Enciclopedia despre stil scrisa candva de Madame Geneviève Antoine Dariaux face minuni: transforma o femeie oarecare intr-o personalitate. Asta, pentru ca experta in moda stie tot: de la accesorii si fermoare la prieteni falsi, soti neglijenti si legatura puternica dintre mame si fiice.

Eleganta va invita intr-o calatorie unica de la A la Z prin lumea modei, care e si o lume a iubirii.

„Cu Eleganta se vor identifica toate femeile si o sa va placa la nebunie Louise, cuceritor de nevrotica si de zanatica, la fel ca Bridget Jones.“ – Glamour

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

„Cartea de la ora 5”: noua emisiune prezentată de Dan C. Mihăilescu, produsă cu sprijinul eMAG

Next Article
Cele mai bune retete fara gluten, grau si lactate

Cele mai bune rețete fără gluten, grâu și lactate, de Grace Cheetham

Related Posts

Privacy Preference Center

    Total
    0
    Share