fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Exclusiv la elefant: “Nevoile lui, nevoile ei”, de Willard F. Harley, Jr.

nevoile-lui-nevoile-eiElefant ne aduce in exclusivitate cartea “Nevoile lui, nevoile ei”, de Willard F. Harley, Jr. Este un bestseller international adresat cuplurilor care vor sa aiba o relatie stabila si armonioasa. Cartea poate fi cumparata in exclusivitate de la elefant si are si o reducere frumoasa.

Vezi aici mai multe detalii

Despre carte:

Considerata de prestigioase publicatii din intreaga lume drept cea mai buna carte adresata cuplurilor care vor sa aiba o relatie armonioasa „pana la adanci batraneti“, tradusa in majoritatea limbilor de circulatie internationala si vanduta pana acum in peste 2 milioane de exemplare, Nevoile lui, nevoile ei readuce in prim plan niste principii simple, cu ajutorul carora, daca ni le-am insusi pe deplin, am avea o casnicie mult mai implinita si mai fericita.

Dr. Harley, un renumit terapeut de cuplu, ne ajuta sa intelegem ca bunele intentii nu sunt intotdeauna suficiente ca sa rezolvam problema compatibilitatii cu partenerul de viata. Nu e suficient sa ne dorim sa indeplinim nevoile emotionale ale acestuia, ci chiar sa o facem. Barbatii si femeile au nevoi emotionale diferite – si de aceea ideal este sa ii indeplinim partenerului de viata nevoile care sunt importante pentru el, nu pentru noi.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Concurs: bookuria.info iti ofera trei carti de la Editura Trei

Next Article

Alegi 3 carti, platesti doar 2!

Related Posts

Total
0
Share