fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Exclusiv la elefant: “Ura, prietenie, dragoste, casatorie”, de Alice Munro

ura-prietenie-dragoste-casatorie

O noua carte scrise de Alice Munro a aparut zilele acestea la Editura Litera. Mai jos aveti cateva informatii despre carte, cu siguranta va fi un nou titlul foarte bine primit de catre cititori.

Vietile personajelor lui Alice Munro intra brusc intr-un con de lumina gratie unor evenimente singulare sau unor amintiri neasteptate care trezesc, rascolitor, trecutul. Iar trecutul, asa cum descopera eroinele ei, este facut nu doar din ceea ce ramane in amintire, ci si din ceea ce a fost uitat.

Cumpara cartea cu reducere de aici

Trecutul dainuie undeva, in imediata vecinatate a aducerii aminte – pana in clipa in care piesele de puzzle se regrupeaza subit, starnind de cele mai multe ori suferinta. Femeile privesc inapoi la cele care-au fost in tinerete, la casatoriile facute de timpuriu, pe cand erau naive si increzatoare, la sotii dificili, cu tabieturile lor pretentioase. Toate traiesc un fel de disperare subliminala, regretul a ceea ce ar fi putut sa fie, al alegerilor pe care nu le-au facut, al amintirilor suprimate intr-un gest precaut de echilibru emotional.

Dar in vietile acestea exista in acelasi timp speranta, exista o a doua sansa, exista oameni care se reinventeaza, care se iau la tranta cu viata, care au mers inainte si au curajul de a regasi amintiri ascunse, de a trece dincolo de ceea ce a retinut memoria.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansarea volumului "Pe urmele mele in doua lumi: Romania - SUA", volumul II

Next Article

Seria de autor dedicata de Editura Humanitas Fiction lui Fernando Pessoa a fost prezentata publicului din Lisabona

Related Posts

Total
0
Share