fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Fa-ti camera sa arate ca o pagina de carte

Avem si noi trei chestii la care tinem maxim si despre care povestim zi de zi, sau ori de cate ori se iveste ocazia. In primul rand sunt cartile, motivul existentei acestui site. Al doilea lucru sunt jucariile lego, suntem mari fani si ne jucam acasa cat de des posibil. A treia chestie care ne place enorm este legata de tot ce inseamna decoratiuni interioare, amenajari interioare si produse Home & Deco. Avem chiar si un spatiu dedicat acestei pasiuni, anume blogul trendesign. Punem acolo cand avem timp ce ne place mai mult, lucruri de care sa va bookurati si voi.

Motivul acestui articol este legat de aceasta ultima pasiune descrisa. Am descoperit o frumoasa campanie de fototapeturi extrem de frumoase si am simtit nevoia sa vi le aratam si voua. Cu multe dintre ele chiar putem ajunge la imaginea descrisa in putinele cuvinte din titlu. Toate modelele de fototapet din campania de care va povestim le gasiti aici, mai jos va oferim doar cateva modele, cele care ne-au placut noua cel mai mult.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

10 supercarti pe care le poti cumpara doar azi la jumatate de pret

Next Article

Ceaiul, compania perfecta pentru lectura

Related Posts

Total
0
Share