fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Fabuloasa poveste a lui Joshua Perle, de Timothee De Fombelle

Fabuloasa poveste a lui Joshua PerleLa Editura Art, în colecția Young Art, a apărut recent o carte cu o copertă extrem de atractivă – Fabuloasa poveste a lui Joshua Perle, de Timothee De Fombelle. Dar nu doar despre copertă este vorba, deși suntem fanii copertelor interesante. Unele chiar sunt magice cărți de vizită pentru iubitorii de lecturi.

Ei, întorcândiu-ne puțin la Fabuloasa poveste a lui Joshua Perle, aflăm că Prințul moștenitor al unui tărâm populat de zâne și duhuri ajunge să fie captiv în lumea noastră. O familie de evrei cofetari din Paris îl ia sub acoperișul ei pe tânărul apărut de nicăieri în timpul unei furtuni teribile. Joshua nu-și dorește decât să se întoarcă acasă pentru a fi împreună cu iubirea vieții sale, dar istoria zbuciumată a lumii în care a fost exilat are alte planuri pentru el. Când și când, diverse obiecte de pe tărâmul celălalt se strecoară cine știe cum până în realitatea aceasta, făcându-l pe Joshua să-i fie mai tare dor de casă.

Despre carte, cei de la Télérama au spus: ”Încă o dată, Timothée de Fombele duce literatura young la cel mai înalt nivel, seduce cititorii de orice vârstă și îi farmecă.”

Dacă ai chef de un fabulos roman de aventuri, cumpără acum Fabuloasa poveste a lui Joshua Perle. O găsești online la: Elefant, Libris, eMAG și Cărturești.

Timothée de Fombele este un tânăr autor francez. Contactul cu acest autor l-am avut încă din 2008, când Humanitas a publicat romanul Tobie Lolness. Viața la înălțime, carte ce poate fi cumpărată cu mare reducere de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
ABC de nutriție

Mihaela Bilic lansează live pe Facebook prima carte de nutriție pentru copii, ABC de nutriție

Next Article
recomandări

Recomandările zilei - 14 iulie 2016

Related Posts

Total
0
Share