fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

FaceCarte, de Nicu Alifantis (carte cu autograf + transport gratuit)

FaceCarte

Dacă sunteți și voi colecționari de autografe de la autori, astăzi aveți ocazia să vă măriți colecția. Libris ne oferă noua carte a lui Nicu Alifantis, FaceCarte, cu autograf și transport gratuit, dar și un interviu excelent cu celebrul cantautor.

Cartea poate fi comandată de aici.

Despre noua sa carte, FaceCarte, Nicu Alifantis ne spune:

Ce avem noi aici? Niste poeme, cateva portrete si poate ceva mai multe povestiri, intr-o insiruire oarecum cronologica, un fel de jumal al ultimilor cinci ani, in care s-au asezat trairi, emotii senhmente, ganduri, nelinisti, bucurii, creionate atal cat m-am priceput. Nu stiu daca neaparat cu dibacie, dar sigur cu sinceritate. Lansate in spatiul public prin intermediul acestui fascinant instrument de socializare care este face-book-ul, m-am lasat uneori dezbracat de hainele artistului, in altele de cele ale omului, atat cat am considerat ca merita sa va trezeasca interesul sau curiozitatea.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Casa Verde

Casa Verde, de Mario Vargas Llosa

Next Article
reduceri cărți

Cărți ieftine în ultima zi a lunii martie: voucher cu 45% reducere la mii de cărți

Related Posts

Total
0
Share