fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Faci si tu o fapta buna? Voteaza-l pe Adrian!

adrian-bostanNatiune mobilizarea! Romanul nostru, ADRIAN BOSTAN, arcas destoinic, galatean si manager HR, care si-a tot mutat cartierul general prin toata tara si a facut din natura patriei un modus vivendi, s-a inscris anul acesta la o expeditie de 300 km ce vor fi parcursi cu o sanie trasa de caini in tundra Artica, pornind din Norvegia si sfarsind in Suedia.

Si daca-l votezi ACUM poti castiga si carti in valoare de 50 de lei. Cum? Participand aici la concursul bookuria

Este singurul roman inscris la acest eveniment si momentan se afla pe locul 7 si pentru a participa trebuie sa se claseze in primele 2 locuri pana in 11 decembrie 2014 si de aceea este nevoie de sprijinul nostru. Merita un VOT si un SHARE sa vedem tricolorul fluturand in zona artica sau, daca doriti, merita pur si simplu sa-l vedem pe unul de la Resurse Umane cum se descurca doar cu cainii!

Voteaza-l pe Adrian acum!

Amatorilor le amintim ca prin vot exista sansa de a castiga un articol vestimentar de calitate oferit prin tombola de firma organizatoare.

ADRIAN BOSTAN si ROMANIA are mare nevoie de VOTUL vostru dat prin intermediul facebook-ului pe link-ul de aici.

bogdan
Total
0
Shares
10 comments
  1. Va semnalez ca in seara asta site-ul de vot este blocat din cauze necunoscute. Aveti rabdare si insistati, merita sa-l suim pe ADRIAN BOSTAN in sanie! :)

  2. si eu l-am votat si sper ca si voi care ajungeti aici il votati! Adi are nevoie de noi! 5 secunde vote ,like&share ptr ca si alti sa poata vota!

    1. Da, am vazut si noi. Am trimis mesaje celor care organizeaza concursul. Sper sa rezolve cat mai repede. Va vom tine la curent.

  3. Acum site-ul pare ca functioneaza, dar din nefericire s-au pierdut intr-o noapte o multime de voturi. Va rog sa verificati, sa votati si evident sa dati mai departe!

    1. Oameni buni ,am aflat aseara ca acum un an, la acelasi concurs, s-a im
      plicat chiar un sef de stat pentru participantul din acel stat…frumos…asta inseamna patriotism!

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cea mai vanduta carte la Gaudeamus 2014: „Pas cu pas” de Klaus Iohannis

Next Article

"Voi astepta", ultimul volum al colectiei de carti scrise de Raymond Chandler

Related Posts

Total
0
Share