fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Farul cu secrete, de Santa Montefiori (Editura Litera, 2021)

Farul cu secrete

Santa Montefiori, autoarea cărții Farul cu secrete, s-a născut în Anglia în anul 1970 și a crescut la o fermă din Hampshire. A început să studieze spaniola și italiana la Universitatea Exeter și a petrecut mare parte din anii ’90 la Buenos Aires, unde a copilărit mama ei.

În Farul cu secrete, Ellen Trawton se află într-un moment al vieții în care este total nemulțumită de ceea ce i se întâmplă. Va trebui să se mărite cu un bărbat pe care nu-l iubește, slujba pe care o are nu îi oferă nici o perspectivă pentru a se dezvolta și, peste toate astea, nu se înțelege deloc bine nici cu mama ei care o calcă pe nervi.

În acest întreg noian de probleme, vede totuși o scăpare. Ia decizia de a pleca în Irlanda știind că mama ei nu o va mai urmări și nu se va mai băga în viața ei cu atâta insistență.

Aflată în casa mătușii din Irlanda descoperă un secret de familie care îi întunecă trecutul – dar îi poate asigura un viitor despre care nu avea idee.

“O poveste de dragoste cu atât de multe straturi încât poate ar fi mai bine s-o numim o poveste despre dragoste.” – Kirkus Reviews

“Se împletesc aici istoria, soarta și posibilitatea de a avea o a doua șansă (…) este o carte încântătoare și captivantă.”- Booklist

În tot acest timp Caitlin Macausland plânge după viitorul pe care l-a perdut.

Destinele celor două femei sunt legate de un far străvechi, care a fost martor la multe tragedii.

Oare vor reuși aceste femei să-și găsească liniștea după care tânjesc atât de mult?

Cartea Farul cu secrete, de Santa Montefiori a apărut în Colecția Blue Moon și poate fi comandată online de la Litera sau Librex.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
litera

50% reducere la mii de cărți. Doar azi!

Next Article
Ciudatul caz al hoțului de ciocolată

Ciudatul caz al hoțului de ciocolată, de Geronimo Stilton (Editura Rao, 2021)

Related Posts

Total
1
Share