fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutate la Editura Tritonic: “Felicitari! Ai fost promovat manager!”, de Florina Pinzaru

felicitari-ai-fost-promovat-manager„Felicitari, sunteti noul manager al departametului!“. In sfarsit, ai fost anuntat ca ai fost promovat. Ai muncit enorm pana la acest pas. A fost greu, cu multe nopti nedormite, cu ore peste program, cu examene dificile, cu esecuri si cu proiecte reluate, dezvoltate, care au adus satisfactii, dar si cu mult stres. In fine, acum, esti oficial promovat intr-o pozitie de conducere. Ai tot dreptul sa te simti mandru, sa primesti felicitarile celor din jur. Esti pe punctul de a te imbarca intr-o aventura fantastica: aceea de manager.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Fbusiness-economie%252Fmanagement-leadership%252Ffelicitari-ai-fost-promovat-manager-216636.html%253Fpleisty_src%253Dwidget”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Esti pregatit? Aceasta carte este o sinteza practica, bazata pe teorie si experienta, care sa te ajute pe tine, noul manager, sa treci cu bine peste primele zile in acest rol – si sa devii un manager foarte bun.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Inca o veste buna. Promotiile la Colectiile Adevarul continua si in ianuarie

Next Article

Transport gratuit de la Elefant. Doar astazi!

Related Posts

Total
0
Share