fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Femei care iubesc prea mult” de Robin Norwood impreuna cu revista Unica

revista-unica-promo-insert-carte-august-2015In aceasta luna revista Unica ne ofera ca insert cartea “Femei care iubesc prea mult” de Robin Norwood, o carte foarte utila destinata dezvoltarii personale.

Revista mai contine si un interviu cu Catrinel Menghia si fanii scriitoarei Isabel Allende au ocazia sa citeasca un interviu al acesteia.

Revista impreuna cu cartea vor putea fi achizitionate la pretul de 15,90 de lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cartii:

Credeti ca dragostea inseamna suferinta? Aveti o relatie cu un barbat indisponibil emotional, dependent de alcool, de munca sau de alte femei? Poate ca va neglijati familia, prietenii si propriile interese, doar ca sa ii fiti lui intotdeauna alaturi la nevoie. Poate continuati sa sperati ca, daca il veti iubi destul, se va schimba in bine. Poate ca, fara el, va simtiti singura si pustiita, ignorand faptul ca relatia aceasta va pune in pericol echilibrul afectiv, in unele cazuri, chiar sanatatea si integritatea fizica.

Multe femei sunt aproape convinse ca asa ar trebui sa fie relatiile intime. Citind aceasta carte, veti afla ca teama de a ramane singure, de faptul ca nu meritati iubire si apreciere, de a fi ignorate sau abandonate isi are radacina in experientele din copilarie, care va determina tiparele comportamentale de la maturitate in relatiile cu barbatii.
Psihoterapeut cu experienta, autoarea va arata cat de nociva este aceasta dependenta relationala si afectiva, propunandu-va un program de recuperare in zece pasi ce va va vindeca de boala iubirii excesive. Invatati cum sa nu mai iubiti prea mult si veti deveni o femeie sanatoasa, increzatoare in sine si fericita.

„O carte extraordinara, superb scrisa, inteligenta.“ Los Angeles Times

Robin Norwood este psihoterapeut specializat in cuplu si familie. Femei care iubesc prea mult a fost publicata in peste trei milioane de exemplare in intreaga lume.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ziua marilor reduceri la carti: cel putin 50% mai putin pentru 50.000 de carti

Next Article

Locuri întunecate, de Gillian Flynn

Related Posts

Total
0
Share