fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Feng Shui traditional – Manualul practicantului”, de Risvan Vlad Rusu (Editura Mistica)

feng-shui-traditional-coperta-340x500Cu ocazia inceperii cursului de Feng Shui Traditional – Nivelul I – s-a lansat lucrarea “Feng Shui traditional – Manualul Practicantului“. Lucrarea a vazut lumina tiparului ca o misiune directa de la Maestrul meu si din dorinta profunda de a oferi tuturor solutii simple si eficiente pentru a-si putea optimiza diverse aspecte ale vietii.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=376c8694e&redirect_to=http%253a%252f%252fmistica.ro%252ffeng-shui-traditional-manualul-practicantului.html”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Lucrarea se adreseaza atat cursantilor, dar si tuturor celor care doresc sa patrunda in tainele stiintei Feng Shui Traditional asa cum este aceasta fundamentata in textele clasice. Lucrarea se dorește a fi un manual pentru practicanții Feng Shui clasic si, de aceea, dacă vă așteptați să aflați din această carte unde să vă poziționați broscuța norocoasă sau care este “colțul universal al bogăției” sau ce “ritualuri” sa folositi, veți fi dezamăgiți – lucrarea nu trateaza “New Age”/”Pop” Feng Shui, ci se bazeaza pe cunoasterea clasica a marilor Intelepti ai dinastiilor Tang, Song, Ming si Qing… Încercați să investiți răbdare în lectură și să parcurgeți informațiile prezentate cu atenție și, cu voința de a aplica ceea ce învățați, cu siguranță că veți obține rezultate pozitive în cel mai scurt timp. Informațiile prezentate în prezentul volum se bazează pe studiile personale de Metafizică Chineză și pe învățăturile obținute în Malaezia de la îndrumătorii mei, pe experiența personală din ultimii 12 ani de practica și, mai ales, pe textele tradiționale (clasice) care – peste tot de-a lungul cărtii – sunt menționate ca referință. Pentru reprezentarea fonetică a denumirilor chinezești s-a ales folosirea grafiei Pinyin – cea mai acceptată și larg folosită în cercurile academice și cea care redă cel mai bine pronunția cuvintelor din limba chineză.

Structura cărții este graduală, astfel încât să poată fi abordată de către oricine. Nu este necesar să aveți cunoștințe anterioare despre Feng Shui pentru a înțelege sau pentru a aplica metodele prezentate în această lucrare. Manualul este bogat ilustrat si toate ilustrațiile sunt menite să faciliteze învățarea și reținerea ușoară a conceptelor prezentate, iar exemplele si exercitiile strecurate de-a lungul lucrării împartășesc același scop.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.elefant.ro%252fcauta.html%253freset_filter%253d%2526cat%253dall%2526query%253dfeng%2bshui”]Mai multe carti Feng Shui[/button]

Feng Shui tradițional funcționează fie că credeți sau nu în “puterea” acestuia; Feng Shui tradițional se bazează pe factorii de direcție, locație, timp și locatari; Feng Shui tradițional nu implică schimbarea credinței sau a convingerilor personale și nu se bazează pe superstiție, magie sau mitologie; Feng Shui tradițional nu impune schimbarea stilului vestimentar sau adoptarea de bijuterii de un anumit fel; Feng Shui tradițional nu necesită decât folosirea unui singur instrument – busola Luo Pan și cunoașterea unor informații teoretice cu mare potențial de aplicabilitate practică.

Autorul vă dorește lectură plăcută și practică fructuoasă și – așa cum urează în mod tradițional chinezii, “fie ca fiecare clipă a vieții voastre să fie mai bună ca cele care au trecut deja și să priviți în viitor cu zâmbetul pe buze, știind că Norocul Ceresc se manifestă ca o binecuvantare a Cerului, Norocul Omenesc il construiti singuri prin deciziile și acțiunile personale, iar Norocul Pământesc – Feng Shui – se poate învăța!”

Risvan Vlad Rusu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

9,9 lei - pret unic la cartile romantice Lira

Next Article

"Daca ti-a placut scoala, munca o sa-ti placa si mai mult", de Irvine Welsh (Editura Polirom)

Related Posts

Total
0
Share