fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Fete de treabă, de Laurie Elizabeth Flynn (Editura Litera, 2021)

Fete de treabă

Laurie Elizabeth Flynn, autoarea cărții Fete de treabă (The Girls Are All So Nice Here, 2021), a făcut studii de jurnalism,dar a lucrat apoi ca model.

Până acum a scris trei romane pentru adolescenți, apărute sub semnătura L.E. Flynn.

Cumpără cartea de aici

Despre cartea Fete de treabă, de Laurie Elizabeth Flynn

Ambrosia Wellington a absolvit colegiul, apoi a început să muncească din greu pentru a-și croi un drum în viață.

Primește o invitație la reuniunea de zece ani de când a terminat colegiul și, astfel, își dă seama că trecutul și persoanele pe care le cunoscuse cândva nu dispăruseră odată cu terminarea acelei etape din viața ei.

Persoana anonimă ce îi trimisese invitația, scrisese doar atât: „Trebuie să vorbim despre ceea ce am făcut în noaptea aceea“.

„În acest thriller alert, Laurie Flynn examinează cu inteligență cele mai întunecate aspecte ale prieteniei, ambiției și dinamicii sociale. Plin de răsturnări de situație neașteptate, Fete de treabă ne amintește că trecutul te prinde din urmă, iar secretele nu rămân îngropate pe vecie.“ –  Megan Miranda

„Întunecat, alambicat și teribil de acaparator, Fete de treabă explorează cruzimea fără seamăn a unor fete dintr-un idilic campus de colegiu. Acest thriller dinamic are un final paralizant, în contrast cu titlul înșelător.“-  Robyn Harding

„Alternând între anii de colegiu ai Ambrosiei și momentul prezent, Flynn dezvăluie grozăviile de care sunt capabile niște puștoaice, construind suspansul până la finalul neașteptat.“ –  Electric Literature

Ambrosiei îi vin în minte crâmpeie dintr-un trecut în care alături de Sloane Sullivan, Sully, fosta ei prietenă, făcuse totul.

Reușete să ajugă la reuniune oarecum împotriva voinței ei, vrând să scape de trecutul obsesiv, dar realizează că nu are ce stratageme să mai încerce și nu are cum să evite confruntarea cu trecutul.

Un thriller psihologic în care vei sta cu sufletul la gură și vei simți nevoia de multe ori să intervii, să oprești personajele de la comiterea unor fapte ireparabile.

Cartea Fete de treabă, de Laurie Elizabeth Flynn a apărut la Editura Litera și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Menuț Maximinian

Menuț Maximinian: „Sunt atâtea sate îmbătrânite care aşteaptă tineri ce să le însufleţească, sunt atâtea poveşti despre satele noastre care trebuie duse mai departe”

Next Article
Casual Friday Books

📕 Casual Friday Books - carte CADOU și reduceri de până la 60%

Related Posts

Total
0
Share