fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Fii in forma fara sa mergi la sala, Editura Litera

1366Crezi că nu ai timp pentru exerciţii fizice? Te-ai săturat să plăteşti mulţi bani pentru un abonament la sală pe care nici măcar nu îl foloseşti prea des? Cu ajutorul cărţii Fii în formă fără să mergi la sală!, vei descoperi cum să îţi foloseşti timpul liber pentrua fi în formă fără costuri mari.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=0a8a2c4d9&unique=546146c78″]Cumpara cu reducere[/button]

Cartea include:

  • ● Exerciţii pas cu pas şi programe pe care le poţi face acasă pentru forţă, flexibilitate şi sănătate.
  • ● Sfaturi profesioniste cu privire la elaborarea unor planuri proprii de fitness, în funcţie de ceea ce doreşti să obţii.
  • ● Recomandări cu privire la dietă şi evitarea accidentărilor. Scott Tudge este de zece ani antrenor personal, lucrând cu numeroşi sportivi amatori şi de performanţă. Semnează articole pentru publicaţiile Men’s Health Magazine, Top Santé şi The Times.
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

67% reducere la Atlasul marilor descoperiri geografice de la Editura Litera

Next Article

"Habarnam pe Luna", de Nikolai Nosov (Editura Humanitas)

Related Posts

Total
0
Share