fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Filme, cărţi şi câteodată fotbal: World Cup 2014. Concurs de pronosticuri pe Filme-cărți.ro

CMLa fiecare doi ani, editorii și prietenii blogului colectiv Filme-cărți.ro se adună în jurul fotbalului printr-un concurs inedit de pronosticuri, ale cărui premii sunt chiar cărți și filme. Pentru orice pasionat de fotbal, campionatele mondiale sau campionatele europene sunt prilej de discuții, de ore pierdute în noapte pentru un meci programat la ora 4, de beri consumate cu prietenii și, desigur (unii ar zice ”din păcate”), de mai puțin timp dedicat cărților preferate sau culturii, în general. Nu-i nimic, spun ei, se vom întoarce și mai puternici, au nevoie și de o lună de relaxare, o dată la doi ani.

Așadar, de azi, pe Filme-cărți.ro, veți găsi o nouă serie de articole intitulate ”Filme, cărți și câteodată fotbal”. Au acceptat participarea în concurs, dar pe care îl puteţi şi voi întregi prin comentariile voastre, 13 persoane care au trimis pronosticurile până în acest moment. Aceştia sunt:

-editorii Filme-carti.ro: Dan, Mihaela, Codrut, Jules și Jovi;

-prietenii Filme-carti.ro:

  • Alex Savitescu de la Suplimentul de cultură din Iași și proaspăt editor al Filme-cărți.ro;
  • Emil Călinescu, blogger la EmilCalinescu.eu;
  • Marian Iuga, blogger la FilmSinopsis.ro;
  • Costi Piștea, blogger la ConstantinPistea;
  • Bogdan Cercel, partener la librăria online Bookuria.ro;
  • prietenii Filme-cărți.ro: Monica, Eddie și Iulian.

Primii cinci clasaţi în clasamentul final vor primii premii constând în cărţi şi DVD-uri despre fotbal, din partea partenerilor concursului, Editura Polirom, Books-Express.ro, Libris.ro și Editura Litera.

De asemenea, oricine poate comenta la articolele de pe Filme-cărți.ro, iar cel care va ghici cele mai multe rezultate în comentariile înaintea jocurilor va primi un pachet de cărţi-surpriză din partea organizatorului.

Let the games begin!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ne spui ce citesti astazi, te premiem cu ce o sa citesti maine!

Next Article

40% REDUCERE la peste 30.000 de carti + transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share