fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Finlay Donovan e mortală, de Elle Cosimano (Editura Bookzone, 2021)

Finlay Donovan e mortală

Finlay Donovan nu-și mai poate controla viața care a devenit un adevărat haos. În urma divorțului a rămas cu cei doi copii, este mereu învăluită de stres, nu are cum să îi fie prea bine nici pe plan profesional.

Nu se bucură de prea mult succes ca autoare și nici nu a reușit să termine de scris cartea pe care i-a promis-o agentului ei literar.

Cumpără cartea cu reducere

Fostul ei soț a concediat bona fără a o informa și totul este dat peste cap.

În timp ce discută cu agentul literar despre noul ei thriller, Finlay este confundată cu o criminală și în schimbul unei sume de bani acceptă să scape de un soț capricios.

Dar, astfel, descoperă că delictul din viața reală este mult mai dificil decât cel din cartea pe care o scrie ea.

Cartea Finlay Donovan e mortală a fost nominalizată la premiile Edgar, unele dintre cele mai prestigioase premii pentru genul thriller, mister și suspans.

La nivel mondial este recomandată de publicații celebre, de critici și scriitori renumiți. Și, mai mult chiar, se află în topul celor mai bune cărți de citit în 2021.

“Este un roman comic la fel de mult cum este un thriller, simțindu-se influențe mai mari de la autoarea Janet Evanovich decât de la Agatha Christie. Elle Cosimano are un talent aparte pentru momentele comice.” – Toronto Star

“Citit într-o singură noapte, aplaud acest roman! Pentru oricine și-a dorit vreodată să-și schimbe viața, Finlay Donovan este maestra absolută. De la eșec total până la succes strălucitor, ea dovedește că e suficient să fii confundat o singură dată cu un criminal pentru a-ți rezolva toate problemele.” – Lisa Gardner, autoarea bestsellerului nr. 1 New York Times, When You See Me.

Cartea Finlay Donovan e mortală, de Elle Cosimano a apărut la Editura Bookzone și poate fi comandată de la Bookzone, Libris sau Elefant.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Weekend Humanitas

Weekend Humanitas la Libris - cărți cu până la 80% reducere

Next Article
Winter Deals

Winter Deals la Elefant - reduceri mari la mii de cărți

Related Posts

Total
0
Share