fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Fleishman are necazuri, de Taffy Brodesser-Akner (Editura Trei, 2021)

Fleishman are necazuri

Taffy Brodesser-Akner, autoarea romanului Fleishman are necazuri a crescut în Brooklyn, New York, într-o comunitate evreiască.

De-a lungul timpului a realizat portrete ale unor celebrități (Jonathan Franzen, Antonio Banderas, Gwyneth Paltrow, Tom Hanks), pentru care a fost recompensată cu New York Press Club Award și Mirror Award.

Cumpără cartea cu reducere

Despre cartea Fleishman are necazuri, de Taffy Brodesser-Akner

Toby Fleishman s-a despărțit de soția lui după 15 ani petrecuți împreună și s-a gândit în acel moment că îl vor aștepta vacanțe cu copiii și uneori regrete pentru ce a fost în trecut.

Dar nici prin cap nu i-ar fi trecut că Rachel va lăsa copiii la el și va dispărea fără urmă din viața lor.

Nu își poate da seama unde a dispărut fosta lui soție și încearcă în tot acest timp să își facă meseria cât mai bine și să își îndeplinească obligațiile de părinte.

Chiar își găsește timp să își mențină popularitatea câștigată prin intermediul aplicațiilor pentru întâlniri.

Toby dorește să afle de ce nu a mers povestea lor sau poate s-a ascuns în spatele unui paravan și s-a făcut că nu vede norii ce se zăreau la orizontul căsniciei?

Fleishman are necazuri reprezintă o explorare tulburătoare și amuzantă a unei culturi ce încearcă să-și facă loc printre fisurile unei instituții care ne inspiră cele mai mari temeri și cele mai mari speranțe.

„Un roman puternic și emoționant care ilustrează că angajamentul conjugal – să ne construim o viață împreună – ignoră un element esențial: sunt două vieți la mijloc.” – The New York Times Book Review

„În romanul lui Brodesser-Akner, ceea ce pare la început o comedie spumoasă de moravuri se transformă în ceva surprinzător de profund și de autentic.” – Entertainment Weekly

„Electrizant… Scriitura lui Brodesser-Akner e amuzantă, subtilă și originală, fie că descrie dificultățile în comunicare ale bărbaților sau iscusința de care e nevoie ca să menții o căsnicie modernă.” O: The Oprah Magazine

Cartea Fleishman are necazuri, de Taffy Brodesser-Akner a apărut la Editura Trei și poate fi comandată cu reducere de la Elefant sau Libris.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Editura Litera

Top 10 - cele mai citite cărți ale anului 2021 la Editura Litera

Next Article
Focul mocnit

Focul mocnit, de Paula Hawkins (Editura Trei, 2021)

Related Posts

Total
0
Share