fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Florența la apus, de Jessie Chaffee (Editura RAO, 2020)

Florența la apus

Editura RAO a publicat recent Florența la apus, o nouă carte semnată de Jessie Chaffee. O carte frumoasă, o poveste care surprinde locuri de poveste dintr-o Florență minunată. O recomandăm cu bookurie.

Despre cartea Florența la apus

O tanara americana din Boston se retrage pentru o vreme la Florenta, fara sa cunoasca pe nimeni si orbind italiana doar foarte putin.

Dar Hannah este izolata intr-un mod mult mai profund: ea e instrainata de propria identitate dupa o lunga perioada de infometare, care i-a ruinat trupul si i-a distrus viata.

Hotarata sa se recupereze in Florenta – un oras saturat de frumusete si e vitalitate -, Hannah se alatura nui club local de canotaj, unde Francesca, Luca si prietenii lor o atrag in prezentul vibrant al orasului: inamica sociala complexa a clubului, pasiunea pentru fotbal, mancarea, dragostea, relatiile oamenilor onfera consistenta vietii si zugravesc o dimensiune diferita a timpului.

Dar Hannah este ravasita in egala masura si de trecutul orasului: nenumaratele reprezentari ale frumusetii, conflictele inradacinate le politicii si credintei, precum si povestile sfintelor mistice – femei a caror izolare autoimpusa si ale caror cautari extatice au ramas consemnate de istorie – lumineaza seducator propriile sale lupte.

Cartea Florența la apus, de Jessie Chaffee poate fi comandată online, cu reducere, de la Elefant, Libris sau Cartepedia.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Noaptea Cărților Deschise

Tu ce faci pe 23 Aprilie? Noaptea Cărților Deschise #Acasă

Next Article
Ziua Internațională a Cărții

Ziua Internațională a Cărții - reduceri de până la 70%

Related Posts

Total
0
Share