fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Foc si sange, de George R. R. Martin (Editura Nemira, 2019)

Foc si sange

Lumea Westerosului rămâne una dintre cele mai fascinante imaginate vreodată. Iar în Cântec de gheață și foc nu era toată povestea. Cum a început și cum a decăzut dinastia Targaryenilor? Ce s-a întâmplat la Dansul Dragonilor?

Află toate astea din Foc & Sânge și precomandă până pe 3 martie ca să intri în tombola cu premii, să beneficiezi de 20% reducere și să primești cartea într-o sacoșă Armada!

Precomanda Foc si sange, de George R. R. Martin in perioada 19 februarie – 3 martie si intri automat in tombola cu premii:

  • 5 pachete Cantec de gheata si foc
  • 10 vouchere in valoare de 50 lei fiecare
  • Primele 100 de precomenzi plasate pe nemira.ro vor primi cate o sacosa de panza Armada.

Regulamentul este disponibil aici.

Cu sute de ani inainte de Urzeala Tronurilor, Casa Targaryen – singura familie de stapani ai dragonilor care supravietuieste decaderii Valyriei, se stabileste la Piatra Dragonului. Aceasta va fi povestea generatiilor de conducatori care, incepand cu legendarul Aegon Cuceritorul, se lupta pentru a pastra Tronul de Fier, pana la rebeliunea care aproape i-a distrus.

Ce s-a intamplat, de fapt, la Dansul Dragonilor? Care au fost crimele oribile ale lui Maegor? Cum era Westeros cand dragonii faceau legea din ceruri? Cum era Valyria dupa dezastrul care a lovit-o?

La acestea si multe alte intrebari raspunde cronica unui maester al Citadelei, completand istoria tulburatoare si pasionanta a Targaryenilor.

Ilustratiile lui Doug Wheatley completeaza tabloul in doua parti a istoriei sangeroase a celei mai cunoscute dinastii din Westeros.

„O capodopera de istorie fictionala!“ – Sunday Times

„O tesatura fascinanta de razboaie, casnicii, morti, dragoni si politica, care au aerul unei istorii adevarate mai mult decat al unei lumi fantasy. O capodopera de constructie a unei lumi fictionale.“
Booklist

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
ceasuri

Ceasuri Elefant: 100 de lei Cadou și transport gratuit

Next Article
RAO

Reduceri de până la 50% la cărțile Editurii RAO

Related Posts

Total
0
Share