fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Focul mocnit, de Paula Hawkins (Editura Trei, 2021)

Focul mocnit

După ce a lucrat ca jurnalistă timp de 15 ani, Paula Hawkins s-a gândit că ar fi potrivit să își încerce talentul de scriitoare.

Fata din tren, primul ei thriller, a avut vânzări de 23 de milioane în toată lumea, cartea a fost tradusă în peste 40 de limbi.

Al doilea thriller, numit În ape adânci, a urmat același scenariu al succesului, fiind bestseller internațional, petrecând douăzeci de săptămâni în topul Sunday Times al celor mai bune 10 cărți de ficțiune.

Cumpără cartea cu reducere

În Focul mocnit autoarea țese o poveste fascinantă despre înșelătorie, crimă și răzbunare.

În momentul în care un tânăr este găsit măcelărit pe o barcă, trei femei trezesc suspiciuni că s-ar afla în spatele acestei fapte oribile.

Ultima persoană văzută pe barcă fusese Laura, o tânără cu probleme, care avusese o  aventură cu victima.

Miriam era o vecină curioasă să afle cât mai multe detalii dar care, în același timp, nu oferea informații complete poliției și astfel le zădărnicea ancheta.

Cea de-a treia femeie era Carla, mătușa tânărului ucis, aflată într-un moment dificil deoarece își pierduse sora de curând.

Toate trei au un punct comun: sunt încărcate de resentimente și pentr a-și găsi liniștea și a schimba nedreptățile ce li s-au făcut, sunt în stare de fapte înspăimântătoare.

„Defectele fiecărui personaj îl vor surprinde și poate îl vor încânta pe cititor – și numai un clarvăzător ar putea prevedea finalul cărții.” – The New York Times Book Review

„Focul mocnit are întorsături de situație așa cum trebuie să aibă un thriller bun, dar este și profund, inteligent și cât se poate de uman.” – Lee Child

„O poveste întunecată și complicată, în care trei femei sunt legate de o crimă sângeroasă comisă pe o barcă de locuit din Londra. Veți fi uluiți de final.” – People

Cartea Focul mocnit, de Paula Hawkins a apărut la Editura Trei și poate fi comandată de la Elefant sau Libris.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Fleishman are necazuri

Fleishman are necazuri, de Taffy Brodesser-Akner (Editura Trei, 2021)

Next Article
Joan Didion

Joan Didion, jurnalistă și scriitoare americană, a murit la vârsta de 87 de ani

Related Posts

Total
0
Share