fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Fortareata digitala”, de Dan Brown (Editura RAO)

fortareata-digitalaCand supercomputerele unei agentii americane mai putin cunoscute marelui public, cu fonduri de miliarde de dolari, NSA, National Security Agency, gasesc un cod imposibil de descifrat, frumoasa matematiciana Susan Fletcher este chemata in ajutor. Ceea ce va descoperi trimite unde de soc spre culoarele puterii.

 

Cumpara cartea cu reducere de aici

NSA este tinuta ostatica nu prin forta armelor sau a bombelor, ci printr-un cod ingenios si complex. Daca nu va fi descifrat la timp, risca sa distruga toate computerele administratiei americane si sa produca pagube ce nu vor putea fi reparate nicicand. Prinsa intr-o furtuna de minciuni si secrete, Susan Fletcher se lupta sa-si salveze agentia.

Tradata de toti, se trezeste luptand singura nu numai pentru propria tara, dar si pentru propria viata si, intr-un final, pentru viata barbatului pe care il iubeste. O cursa disperata care va poarta de la culoarele subterane ale puterii, la zgarie-norii din Tokio si la catedralele din Spania.

O batalie pentru supravietuire, o sansa unica pentru a fi distrusa creatia unui geniu, acest cod care poate inclina balanta puterii. Pentru totdeauna.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Voucher cu 20% reducere pentru achizitionarea de jucarii

Next Article

Cartea "Tricotaje pentru garderoba ta" impreuna cu noul numar al revistei Lucru de mana

Related Posts

Total
0
Share