fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Frumusete de vanzare”, de Candace Bushnell (Editura RAO)

frumusete-de-vanzareCu scriitura ei de un comic stralucitor si inclinatia catre satira sociala, Candace Bushnell a schimbat pentru totdeauna modul cum sunt percepute New York-ul, prietenia dintre femei si dragostea pentru o pereche de pantofi buni.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=120ddc45e”]Citeste aici un fragment[/button]

Acum, cu Frumusete de vanzare, Bushnell ne aduce o alta comedie de moravuri, in stilul bine consacrat. Eroina zilelor noastre, Janey Wilcox, este un model ale carei asteptari deseori ii depasesc posibilitatile si careia succesul recent obtinut i s-a urcat la cap.

Cumpara cartea de aici

Urmarind aventurile lui Janey, Bushnell ne atrage in lumea aparent stralucitoare a masinilor de o suta de mii de dolari, a jucatorilor de polo bine facuti, a mogulilor de presa, a apartamentelor de pe Fifth Avenue si a relatiilor ale caror scopuri pot fi ghicite numai de cunoscatori. Insa tocmai cand Janey patrunde in aceasta lume cu prea multi bani si prea putina morala, forte nevazute conspira sa o excluda, obligand-o sa reconsidere dragostea si prietenia – si cat de departe este dispusa sa mearga pentru propriile vise.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Cele mai bune surori", volumul 9 din Colectia de intamplari extraordinare

Next Article

"Unchiul din Paris", de Aureliu Busuioc (Editura Cartier)

Related Posts

Total
0
Share