fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“In fuga. Autobiografia”, de Ronnie O Sullivan

in-fuga-ronnie-o-sullivanIubitorii snooker-ului si nu numai au auzit de Ronnie O’Sullivan. Mai mult decat vedeta, talent incontestabil si campion mondial de snooker de 5 ori, Ronnie s-a remarcat in lumea sportului prin caracterul sau puternic, dar si printr-o personalitate care nu lasa loc de nicio interpretare. El este asa cum este si nimeni, niciodata, nu-l va putea judeca. Din cartea propusa de Editura Publica, “In fuga”, aflam cum simplul alergat a reusit sa-l salveze pe Ronnie din pragul nebuniei. O carte mai mult decat captivanta, o autobiografie care sigur te va misca. Si la propriu, si la figurat.

Cartea, o poti cumpara de aici cu reducere si transport gratuit.

Dar sa-l lasam pe Ronnie sa ne spuna cate ceva despre carte:

“În fugă este povestea resorturilor care m-au ținut în viață în a doua parte a carierei mele. În prima parte a acestei cariere, prietenii mei au fost alcoolul, drogurile și Prozacul; oricât de nebunește sună asta. De data asta, mai puțin excepțional, alergatul a fost ceea ce m-a ținut deasupra nebuniei.

Dacă nu m-aș fi apucat de alergări, probabil că aș fi abandonat de mult și snookerul. Alergatul a devenit religia și crezul meu și metoda prin care reușesc să-mi păstrez calmul. Alergatul poate fi dureros și îngrozitor de solicitant fizic, dar este probabil punctul cel mai apropiat de o eliberare spirituală şi accesibil mie. Vreau să împărtășesc frenezia alergatului cu toată lumea – cei ce aveți deja acest virus, vă veți regăsi, sper, în cartea mea și – cine știe? – poate chiar veți descoperi aici vreun sfat util vouă. Iar pe ceilalți poate reușesc să-i conving să iasă afară la aer curat, pentru o doză de serotonină.

Am avut partea mea de nebunie în viață. Momente de comportament schizofrenic. Neplănuite și, până de curând, neînțelese. Faima mea de tâmpit este egală cu cea de campion de snooker. Dar aceste momente nu au venit chiar din nimic. Am avut un motiv și atunci când am abandonat în mijlocul partidei cu Stephen Hendry, așa cum am avut un motiv când mi-am învelit capul cu o cârpă în meciul cu Mark King. Am avut un motiv chiar și atunci când m-am tuns mai rău ca ultimul skinhead în mijlocul unei partide. Acesta e momentul adevărului…”

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti, rechizite, jucarii si alte cateva minunatii

Next Article

Bookuria de astazi: Top 100 cele mai vandute carti cu pana la 90% reducere

Related Posts

Total
0
Share