fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutate la Editura Litera: “Fugara”, de Alice Munro

fugara_alice_munroEditura Litera ne aduce un nou roman scris de laureata premiului Nobel, Alice Munro. “Fugara” a aparut in luna iulie 2014 in Romania si poate fi comandata de aici. Mai jos aveti o scurta descriere a cartii.

Despre carte:

Carla si-a dat seama ca venea inca dinainte ca masina sa ajunga in varful acelei biete inaltari a drumului care prin partile-astea se cheama deal. „Ea este“, s-a gandit. Doamna Jamieson – Sylvia -, care se intorcea din vacanta petrecuta in Grecia. Din poarta grajdului – dar stand inauntru suficient de mult cat sa nu poata fi vazuta dintr-o singura privire -, urmarea cu atentie soseaua pe care doamna Jamieson trebuia neaparat sa treaca, fiindca locuinta ei se afla la o jumatate de mila mai jos pe drumul acela, dincolo de casa lui Clark si a Carlei.

Daca era cineva care-si propunea sa coteasca si sa intre pe poarta lor, de-acum ar fi trebuit sa incetineasca. Si totusi, Carla inca spera. „Da sa nu fie ea.“

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cadoul de azi: carti speciale si un parfum pentru cineva drag

Next Article

Nemira ne ofera seria completa "Sven Hassel"

Related Posts

Total
0
Share