fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Gaseste-ti visul”, de Nora Roberts [Editura Lira, 2014]

gaseste-ti-visulEditura Lira a publicat recent un nou roman scris de Nora Roberts. Cititoarele noastre pasionate de lecturi romantice au cu siguranta in biblioteca mai multe carti scrise de Nora Roberts. Daca va intereseaza acest ultim roman publicat la Editura Lira, il puteti cumpara online de aici. Cartea are reducere frumoasa si poate ajunge la voi in 24 de ore.

Despre carte

Mereu o fire visatoare, Laura Templeton a crescut in mijlocul unei familii instarite si iubitoare, convinsa ca destinul ei este sa devina sotie si mama. Poate prea grabita sa transforme in realitate basmele copilariei, se marita la numai optsprezece ani, punandu-si toate sperantele in Peter Ridgeway, un chipes si rafinat colaborator al tatalui ei. Insa raceala, nepasarea si apoi infidelitatea sotului destrama treptat ceea ce ar fi trebuit sa fie o viata fericita pana la adanci batraneti. Dupa zece ani de casatorie, Laura intenteaza divortul, iar Peter pleaca, luand cu sine nu doar visurile ei, ci si aproape toti banii pe care ii aveau.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti ieftine de la Editura Litera + transport gratuit

Next Article

Ca sa nu "doara" prea tare inceputul scolii, cumpara-i o jucarie :)

Related Posts

Total
0
Share