fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Go Set a Watchman”, o aparitie noua de la Harper Lee

gosetawatchmanDupă 55 de ani de la publicarea romanului “To Kill a Mockingbird” al autoarei Harper Lee, unul dintre cele mai cunoscute și mai citite romane ale secolului 20, a fost anunțată continuarea acestuia.

Acțiunea din “Go set a Watchman” se petrece la mijlocul anilor ’50 și prezintă aceleași personaje, într-un cadru temporal aflat peste 20 de ani față de acțiunea din “To Kill a Mockingbird”. Scout (Jean Louise Finch) s-a întors în Maycomb de la New York pentru a-și vizita tatăl, Atticus. Ea este nevoită să se confrunte cu probleme atât personale cât și politice în încercarea ei de a înțelege atitudinea tatălui ei față de societate și sentimentele ei despre locul în care s-a născut și și-a petrecut copilăria.

După ce romanul “To Kill a Mockingbird” a fost publicat în 1960, Harper Lee a pus deoparte continuarea acestuia, “Go Set a Watchman”, și nu s-a mai întors la el. Manuscrisul original al romanului a fost considerat pierdut până în toamna anului 2014 când Tonja Carter l-a descoperit într-un loc sigur unde era lipit unui transcript original al romanului “To Kill a Mockingbird”.

Cartea poate fi comandată începând cu data de 14 iulie, dar precomenzile se pot plasa de acum la libraria Books Express.

Varianta audio a cărții vă fi narată de către Reese Witherspoon.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment Herg Benet: lansarea romanului "Noptile amantilor" de Corina Ozon

Next Article

Romania sarbatoreste alaturi de intreaga lume Food Revolution Day

Related Posts

Total
0
Share