fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Gospodina din tine face zacusca bine :-)

Toamna dam iama-n tot soiu’ de legume si fructe si repetam an de an ritualul umplerii camarii. Fie ca-s muraturi de tot felul, conserve, bulioane si zacusti, toate ne acapareaza si ne obliga sa le facem mai bune decat anul trecut.

Desi unii asa cred, reteta perfecta nu exista. Cantitatile pe care le potrivim din reteta de la bunica vor aduce mereu ale miasme si noi gusturi, functie si de rodul anului ce sta sa treaca, dar si din cauza soiurilor de legume folosite.

Chiar si asa pentru a nu risca si a face experimente ce pot pune in pericol proviziile de iarna, este bine sa ascultam si de sfaturile batranilor, dar si sa ne inarmam cu moderne trickuri ce le putem gasi in carti cu retete de sezon.

Mai jos aveti o selectie de astfel de carti, toate ieftine, dar care cuprind mai multa stiinta decat avem noi spatiu in camara. Daca folositi o astfel de reteta va rugam sa ne spuneti si noua. Iar daca aveti vreo formula magica de realizare a zacustii ideale, va devenim clienti. Sau musafiri.

retete de conserve pentru toamna

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O carte rasarita-n noapte...

Next Article

Platesti mai putin, citesti mai mult: carti la doar 4,90 lei (65% reducere)

Related Posts

Total
0
Share