fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Grădina amăgirilor, de Amanda Quick – împreună cu Libertatea pentru femei

gradina amagirilorAstăzi, 22 ianuarie, revista Libertatea pentru femei ne bookură cu noul volum al colecției Cărți romantice, Grădina amăgirilor de Amanda Quick – un roman plin de aventură și suspans. Romanul, împreună cu revista va putea fi cumpărat la prețul de 9,99 lei de la toate punctele de difuzare a presei.

Descrierea cărții Grădina amăgirilor, de Amanda Quick:

Agenția de Secretariat Kern asigură clientelei londoneze servicii profesioniste și de încredere, iar Anne Clifton era una dintre angajatele cele pricepute ale Ursulei Kern ‒ și totodată bună prietenă. Însă domnișoara Clifton și-a găsit prematur sfârșitul, iar Ursula este convinsă că prietena ei nu a murit din cauze naturale.

Arheologul și aventurierul Slater Roxton consideră că doamna Kern și-a pierdut mințile fiindcă vrea să se amestece într-o treabă atât de primejdioasă precum investigarea unei posibile crime. Însă Ursula crede că poate afla adevărul cu ajutorul acestui bărbat rațional și inteligent, deși firea lui imperturbabilă și ochii fascinanți o cam fac să se piardă cu firea…

Cum Ursula insistă să se amestece în intrigi periculoase pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu prietena ei, Slater se vede nevoit să i se alăture în această aventură în zona întunecată a elitei londoneze. Împreună, misiunea lor este de a da în vileag un criminal ‒ și, pentru a-și atinge scopul, fiecare va fi nevoit să-i dezvăluie celuilalt cele mai ascunse secrete ale trecutului…

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
lichidare stoc carti nemira

Lichidarea de stocuri Nemira continuă și în acest week-end. Peste 250 de cărți, reduceri de până la 75%

Next Article
Pierdutul Paradis

Seară dedicată romanului Pierdutul paradis de Cees Nooteboom

Related Posts

Total
0
Share