fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Gradina secreta – Carte de colorat si activitati antistres

Cartile de colorat pentru adulti incep sa “prinda” si la publicul din Romania. Adevarate pilule antistres, cartile de colorat pentru adulti ofera posibilitatea delectarii intr-un mod creativ. O astfel de carte de colorat este si Gradina secreta, nou aparuta la Editura Litera. Ai 96 de pagini de colorat, ca sa fii mai putin stresat :)

gradina secreta

Cateva vorbe despre Gradina secreta

Hoinărește prin Gradina secreta creată cu ajutorul ilustrațiilor împodobite cu minunate detalii în tuș – toate așteaptă să fie aduse la viață prin intermediul culorilor. Acestea ascund tot felul de mici creaturi, nerăbdătoare să fie descoperite. Și vei găsi colțuri de grădină pe care va trebui să le completezi desenându-le.

Gradina secreta, de JOHANNA BASFORD – o carte pentru artiștii și „grădinarii‘‘ de toate vârstele.

O alta carte de colorat pentru adulti pe care o recomandam este si Taramul viselor. O aventura in culori cu animale si mii de flori, cu desene de Millie Marotta. Detalii despre carte gasiti aici.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Wagner în lumina reflectoarelor

Next Article

O viaţă, de Guy de Maupassant

Related Posts

Total
0
Share