fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Hackul fericirii, de Ellen Petry Leanse (Editura Curtea Veche, 2019)

Hackul fericirii – Cum să-ți programezi în viață mai multă fericire, de Ellen Petry Leanse, carte apărută la Editura Curtea Veche – Un ghid prietenos și practic care te învață să-ți pui creierul să lucreze pentru tine.

Dacă simți că problemele te copleșesc, dacă ai sentimentul că îți irosești talentele, dacă singurătatea îți dă târcoale – ei bine, a venit momentul să descoperi că fericirea e mai aproape decât îți închipui. Iar asta fiindcă ai mereu cu tine cel mai performant instrument din lume: o bijuterie de numai 1 360 de grame – creierul tău!

Autoarea, care a lucrat ani întregi ca trainer, cu titani precum Apple, Facebook, Google sau Microsoft, îți arată ce ai de făcut pentru a înțelege modalitatea de funcționare a propriului creier, pentru a fi în armonie cu el și, mai ales, pentru a-l pune la treabă în folosul tău. Și odată ce vei afla cum să-l „hăckuiești“, fii sigur că îți va deveni cel mai credincios slujitor.

Parcurgând această carte inovativă, ilustrată sugestiv, vei învăța tehnici de a-ți regăsi concentrarea și ți se vor revela perspective noi prin care să te conectezi cu oamenii. Vei înțelege modul de a te raporta corect la darurile tehnologiei moderne – gadgeturile tale. Vei deprinde abilitatea de a-ți gestiona stresul. Și vei învăța cum să te axezi pe obiectivele care chiar contează în viața ta, creând totodată mai mult timp pentru lucrurile care îți plac. Preia controlul asupra minții tale și te vei programa pentru fericire. Începe chiar de azi!

Cartea Hackul fericirii, de Ellen Petry Leanse, poate fi comandată online de la Cartepedia, Elefant sau Libris.

bogdan
Total
7
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
100 de cărți

Top 100 cărți de citit musai într-o viață

Next Article
Înțelegerile care ne-au schimbat lumea

Înțelegerile care ne-au schimbat lumea, de Jacques Peretti - la chioșcuri

Related Posts

Total
7
Share