fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Hai ca acu’ ne facem piata si online :)

Tot va spuneam zilele trecute despre rumorile din piata online despre intrarea lantului de magazine Mega Image intr-un parteneriat cu eMAG. Zvonurile nu doar ca s-au adeverit, dar lucrurile se si intampla deja.

De astazi aveti la dispozitie un intreg Supermarket online, loc in care va puteti face linistiti cumparaturile, fara a mai sta la coada, fara a va mai gandi la ora pana la care este deschis magazinul. Mai mult, aveti de ales si la modalitatile de livrare, aceasta putand fi facuta fie prin curier, fie prin ridicarea produselor din magazinul cel mai apropiat.

Ideea este faina si extrem de utila mai ales pentru cei care nu au un Mega Image chiar in scara blocului :) De urmarit si comparat si preturile, in online cu siguranta vor fi miscari frumoase, promotii si reduceri foarte bune. Poate fi o metoda prin care sa reducem valoarea “cosului lunar” cu cateva bune procente.

supermarket-emag

 

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O noua colectie de inserturi: Andrea Camilleri - cazurile comisarului Montalbano

Next Article

Recenzie la cartea "Eroul cu o mie de chipuri", de Joseph Campbell

Related Posts

Total
0
Share