fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Hai, iti faci timp sa citesti o carte?

Smiley BookStiu, multi dintre noi citim mai mult documentatii si carti “profesionale”. Literatura a trecut, vrem nu vrem, pe un plan secund, pentru atunci cand “vom fi mai relaxati” sau “vom avea mai mult timp”. In traducere, aproape niciodata… Si cu toate acestea literatura functioneaza. Editurile scot luna de luna noi titluri, cititori se gasesc. Eforturile librarilor si editorilor se indreapta cu precadere catre cei care au cam pierdut contactul cu cititul, incercand prin continuturi variate, dar si marketing, sa-i readuca in masa de cititori de literatura.

Asa se face ca multe dintre cartile noi in scurt timp apar si in rafturile de reduceri, dupa ce, bineinteles, au fost “consumate” ca si promotii in zonele de noutati. Una dintre editurile cu mare apetenta pentru literatura este si Litera. Au un program editorial bine articulat, lansari dese, colectii din aceeasi autori si multe, multe romane dragute. Asta daca vorbim doar de romane. In plus, au si propria librarie online in care se pot juca cu preturile cum prefera. Bineinteles, ca orice magazin online care se respecta au si o categorie de promotii permanente in care putem gasi carti extrem de interesante la preturi convenabile.

Si pentru ca vorbim de fictiuni va recomandam promotiile Litera in care puteti gasi carti cu reduceri importante, intre 50% si 65%.

Literatura de calitate, la preturi “de vara” gasim si in libraria Elefant, dar si la iscusitii librari de la libris.ro.

Iata ca avem de unde alege, trebuie doar sa va faceti putin timp sa “rasfoiti” rafturile virtuale si sa va alegeti cartile de literatura preferate.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Caiete si carti pentru noul an scolar la maxim 5 lei

Next Article

"Ferma de vipere", de Alexandar Lukic (Editura Paralela 45)

Related Posts

Total
0
Share