fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Hai, te scot la un mărar online? :)

mararAcum ceva ani, un domn foarte inspirat si care traia online si pentru online avea o vorba: ”Viata va fi online”. Am inteles-o bine inca de pe atunci, dar parca n-am vazut chiar atat de departe. Astazi, cam tot ce facem se poate intampla si online. Slava Domnului ca inca mai avem minte si pentru activitati pe care sa ni se intample cat mai departe de un ecran, fie el de computer, tableta sau chiar telefon.

Dar, intorcandu-ne si la mesajul din titlu, pana si banala piata o putem face acum online. Ai neoie de un borcan de mustar si o legatura de patrunjel? Din doua, trei butoane le-ai varat in cos si-ti vezi de treaba. Ele urmeaza drumul firesc al comertului electronic si candva, mai devreme sau mai tarziu, iti vor bate la usa: cioc, cioc, sunt eu, patrunjelul. Ia de ma baga-n oala…

Mai mult de atat, chiar si online ne putem permite comportamentul pe care-l avem la piata. Cotrobaim printre tarabe, ne uitam la preturi, mai vedem o poza (pardon, un produs) si punem in traista (cos virtual) ce ne place, ce ne convine.

Sunt convins ca in curand vom reusi sa si negociem preturile din fata monitorului, sa ne targuim adica, asa cum multi o facem, atunci cand ni se iveste ocazia :)

In concluzie, vrei sa-ti faci piata online? Doua dintre cele mai popualre magazine de pe unde ne facem cumparaturi iti sunt acum la indemana clickului. Poti sa-ti cumperi tot ce ai nevoie fie din supermarketul eMAG (unde sunt comercializate produsele Mega Image), fie din Carrefour online.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

550 de titluri Nemira la jumatate de pret. Doar azi!

Next Article

Festivalul Devoratorilor de Carti continua si in acest week-end

Related Posts

Total
0
Share