fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Haine noi pentru 2016. Un nou look pentru bookuria.info

bookuriaBookuria este de departe cel mai drag proiect în care am fost implicat până acum. Încercăm pe cât posibil să vă oferim câte puțin din toate, bineînțeles legate de aceste minunății, cărțile. Cât reușim, cum reușim, doar voi știți. Iar faptul că ne vizitați zi de zi ne bookură nespus, ne motivează, dar ne și obligă să fim mai atenți și mai harnici.

Bookuria este un hobby frumos și interesant. De aceea merită tratat cu toată responsabilitatea pe care oricine o are față de propriul hobby. Pentru sfârșitul anului 2015 plănuisem încă din vară straie noi pentru bookuria. Așteptam perioada relaxată a sfârșitului de an pentru a putea ”șurubări” în voie. Avem de astăzi o nouă față a blogului, dar aceeași bookurie față de cărțile care ne plac, față de evenimentele editurilor, dar și, bineînțeles, față de promoțiile și reducerile la cărți pe care le descoperim și le prezentăm zi de zi.

Noul template este mult mai aerisit, mai calm, susține mult mai bine ideea de a și citi ceva pe blog, nu doar de a-l frunzări :) Cel puțin așa-mi pare mie. Mi-ar plăcea nespus dacă printr-un comentariu mi-ai spune și tu părerea ta despre noua imagine a blogului bookuria.

Îți mulțumesc pentru vizită și-ți doresc un an nou mai bun, plin de lecturi minunate. La mulți ani!

bogdan
Total
0
Shares
2 comments

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Proiectul european DIGIPUB la final: practică plătită în edituri pentru 167 de studenți

Next Article
cameleonul de pe wall street

Cameleonul de pe Wall Street, de Richard Hains

Related Posts

Total
0
Share