fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Harta care mă duce la tine, de J.P. Monninger (Editura Litera, 2021)

Harta care mă duce la tine

Despre cartea Harta care mă duce la tine, de J.P. Monninger

Lui Heather Mulgrew i-a plăcut întotdeauna să își planifice viața în cele mai mici amănunte, să știe exact ce va face în perioada următoare sau pe termen mai lung.

Cumpără cartea cu reducere

Ea își propune ca după ce va termina facultatea să călătorească cât de mult o poate face, cu prietenele în străinătate.  Apoi, în luna septembrie se va întoarce și va începe să muncească pentru a avea o carieră pusă la punct, în care puține lucruri vor fi lăsate în voia sorții.

Dar nu întotdeauna realitatea urmează planificarea ei atât de amănunțită și întâlnirea cu Jack, un aventurier pasionat, îi va modifica călătoria și, mai apoi, viața.

Cei doi cad de comun acord să plece într-o aventură de-a lungul Europei pe urmele jurnalului ținut de bunicul lui Jack după al Doilea Război Mondial: Viena, Budapesta, Turcia – locuri exotice care sporesc intensitatea sentimentelor dintre ei.

“J.P. Monninger a scris un roman frumos despre bucuriile prieteniei, riscul iubirii romantice și puterea unui secret de a dezvălui un viitor ce pare să ofere promisiunea fericirii.” –  Adriana Trigiani

Jack crede că o poate convinge pe Heather să rămână cu el și să își continue călătoria, în timp ce Heather încearcă să îi explice că ar fi mai bine să se întoarcă în Statele Unite.

Jack deține un secret care ar putea modifica totul și, astfel, contrar tuturor planificărilor în care credea deunăzi Heather, descoperă că lumea îi poate fi zguduită din temelii…

Cartea Harta care mă duce la tine, de J.P. Monninger a apărut la Editura Litera și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Pera Novacovici

Lista Silviei: 7 cărți scrise de Pera Novacovici

Next Article
Strada Zahărului

Strada Zahărului, de Naghib Mahfuz (Editura Litera, 2021)

Related Posts

Total
0
Share