fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

Împărăteasa lunii, de Weina Dai Randel (Editura Nemira, 2021)

Împărăteasa lunii

Weina Dai Randel, autoarea cărții Împărăteasa lunii, s-a născut și a crescut în China, apoi s-a mutat în SUA. Ea a studiat literatura engleză la Texas Woman’s University din Denton.

Vezi preț cu reducere

Cartea, continuare a bestsellerului Luna din palat, este despre viața  concubinei Mei ce a ajuns pe tronul Chinei.

În momentul în care împăratul moare, viața lui Mei se schimbă. În sfârșit, ea este liberă iar Pheasant, noul ei iubit, devine monarh.

Chiar dacă începe să creadă că nimic nu va opri visurile ei să se împlinească, în curând constată că va avea de înfruntat o dușmană de moarte, pe Doamna Wang, imprevizibila soție a lui Pheasant.

„O lectură obligatorie pentru cititorii pasionați de romane istorice!“ – Library Journal

„O carte poetică și fascinantă…“ – Kirkus Reviews

„Aș fi vrut ca tata să fie acolo, să vadă Cartea de aur a stirpei imperiale. Ar fi fost atât de mândru! În tomul acela fuseseră trecute nu doar numele meu de familie, ci și numele lui, precum și numele strămoșilor lui, cel al mamei și numele străbunilor acesteia. Astfel, el va fi recunoscut pentru totdeauna drept tată al unei împărătese. Acesta fusese visul lui, iar acum se împlinea.

Când Tripitaka îmi prezisese viitorul, cu douăzeci și patru de ani în urmă, nu crezusem cu adevărat că această zi o să vină. Acum, la șaptesprezece ani de la moartea tatei, îi îndeplineam dorința. Dacă îl voi visa vreodată, voi fi nespus de fericită să îi spun că nu am dat greș și că mi-am ținut făgăduiala de a avea grijă de familia mea.“  (fragment din Împărăteasa lunii)

Lupta dintre Mei și Doamna Wand va decide nu doar viitorul fiecăreia în parte, ci chiar viitorul imperiului.

Mei reușește să treacă peste obstacolele ce i se ivesc în cale și în acest fel ajunge cea mai puternică femeie din istoria Chinei.

Cartea Împărăteasa lunii, de Weina Dai Randel a apărut la Editura Nemira și poate fi comandată de la Nemira.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Legea și statutul profesiei de avocat

Legea și statutul profesiei de avocat (Editura Universul Juridic, 2021)

Next Article
elefantFest

Ediția a treia a elefantFest a găzduit un număr record de evenimente: 125 de lansări de carte cu autori români și străini

Related Posts

Total
1
Share