fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Implinirea de Sylvia Day, impreuna cu Libertatea pentru femei

implinirea-insert

Vineri, 27 noiembrie, revista Libertatea pentru femei ne face ziua mai frumoasa cu romanul Implinirea de Sylvia Day, al treilea volum al seriei Crossfire. Pe langa acest roman mult asteptat revista ne mai ofera inca o carte romantica de la inceputul colectiei “Carti romantice”. Pretul la care vor putea fi achizitionate este 9,99 lei. Mai multe detalii despre carte gasiti aici.

Descrierea cartii Implinirea, de Sylvia Day:

Seducție. Înlănțuire. Împlinire. Eva și Gideon înfruntă demonii trecutului și acceptă consecințele dorințelor lor obsesive.

„Din clipa când l-am întâlnit pentru prima dată pe Gideon Cross, am recunoscut în el ceva după care tânjeam. Ceva ce era irezistibil pentru mine. Dar am văzut și sufletul periculos și rănit din interior – atât de asemănător cu al meu – de care am fost atrasă fără putință de scăpare. Aveam nevoie de el așa cum aveam nevoie de bătăile inimii mele. Nimeni nu știe cât de mult a riscat pentru mine. Cât de amenințată am fost sau cât de întunecate și periculoase vor deveni umbrele din trecutul nostru. Înlănțuiți de propriile secrete, am încercat să sfidăm soarta. Ne-am făcut propriile reguli și ne-am abandonat complet posesiunii depline…”

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cele mai vandute carti la Gaudeamus cu reduceri mari si transport gratuit

Next Article

De vorbă cu Emma, de Vitali Cipileagă

Related Posts

Total
0
Share