fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

În Brooklyn crește un copac (Editura Youngart, 2019)

În Brooklyn crește un copac

În Brooklyn crește un copac – roman ecranizat într-un film de oscar // personaje care te inspiră & o lecție de curaj

În Brooklyn crește un copac este un bildungsroman cu influențe auto-biografice, construit în jurul personajului feminin Francie Nolan.

Cumpără cartea În Brooklyn crește un copac cu reducere de la Cartepedia, Elefant sau Libris

Din clipa în care pășește în această lume, pentru a putea supraviețui în cartierul sărac Williamsburg din Brooklyn și problemelor din sânul familiei, amplificate de un tată alcoolic, Francie are nevoie de forță, precocitate, curaj, tărie de caracter și perseverență.

Sensibilitatea eroinei și înclinațiile ei artistice o fac să fie cu atât mai receptivă și mai afectată de dramele pe care le trăiește (pierderea unuia dintre părinți, lipsa banilor, foamea, nedreptatea, discriminarea), dar și să trăiască bucuriile la intensitate maximă. Până la vârsta de șaptesprezece ani, Francie trece prin la fel de multe experiențe cât alții într-o viață, iar pe parcursul cărții asistăm fascinați la desăvârșirea personalității ei.

În Brooklyn crește un copac, romanul lui Betty Smith este povestea unor trăiri și experiențe deopotrivă individuale și universale.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ludmila Ulițkaia

Ludmila Ulițkaia revine la București în perioada 21–23 mai 2019

Next Article
James Clavell

Saga Asiei de James Clavell continuă cu volumul 2 din Nobila Casă!

Related Posts

Total
1
Share