fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

In cautarea unui sot, de Julia Quinn (Editura Miron)

in-cautarea-unui-sotSir Phillip Crane stia ca Eloise Bridgerton era fata batrana si a cerut-o in casatorie fara sa o fi vazut vreodata. Spera sa fie modesta si o buna stapana a locului, dar femeia frumoasa din pragul usii lui era orice, numai tacuta nu si cind se opri din vorbit suficient de mult ca sa-si inchida gura, singurul lucru pe care si l-a dorit el, a fost sa o sarute…

Cumpara cartea cu 25% reducere de aici

Eloise Bridgerton nu se pute marita cu un barbat pe care nu-l vazuse in viata ei. Dar apoi incepu sa se gandeasca… si sa se intrebe… si iat-o in drum spre barbatul despre care spera ca ar putea fi perechea potrivita pentru ea.

Doar ca el nu era asa cum se asteptase. Sotul ei nu putea fi atat de ursuz si nemanierat, complet altfel decat domnii eleganti din Londra, care aspirau la mana ei. Dar cand zimbea… si cand o sarita… restul lumii pur si simplu nu mai exista… Putea oare sa fie el barbatul perfect la care visase?

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

24 de teste de personalitate, de Louis Janda (Editura Trei)

Next Article

20% reducere la noutatile Editurii Nemira

Related Posts

Total
0
Share