fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

În derivă, de Trish Doller (Editura Litera, 2021)

În derivă

Nu toate poveștile ce încep abrupt, trist, se și termină în același mod. Este cazul cărții de față, În derivă, de Trish Doller ce a apărut la Editura Litera, în Colecția Blue Moon.

Planurile Annei par să ia o altă turnură în momentul în care își pierde logodnicul. Cu el făcea planuri de călătorie, cu el totul părea mult mai simplu de dus la bun sfârșit. Chiar dacă este copleșită de durere nu poate sta la infinit să se plângă de pierderea suferită. Așa hotărăște că cea mai bună faptă ce o poate face este să plece ea în această călătorie pe care nu au mai apucat să o facă în doi.

“Cartea perfectă ca să ieși din rutina zilnică. Plină de prospețime, amuzantă și romantică. Trish Doller creează personaje inteligente și sensibile, care par înduioșător de reale. Aș vrea și eu să mă pierd pe mare cu această poveste.” Meg Cabot

“Doller spune o poveste care începe dureros, se continuă cu impresii de călătorie scrise cu stil, se transformă în iubire și ajunge la final să bucure cititorii și să-i facă să-și caute propriul drum în viață.” Booklist

Singură pe mare cu barca ei cu pânze, Anna este cât pe ce să se scufunde și se hotărăște că nu poate continua această călătorie de una singură. Îl angajează pe Keane, marinar de meserie, aflat și el în fața unui viitor neprevăzut.

După un timp cei doi protagoniști ajung să aibă sentimente unul pentru celălalt, deși la începutul călătoriei nu știau ce le va rezerva viitorul și nici nu erau dornici să se implice sentimental.

Cartea În derivă, de Trish Doller ne demonstrează că nu e niciodată prea târziu pentru a ne alege un nou drum și că nu întotdeauna în viață se întâmplă exact cum am plănuit. În aceste condiții, nu avem de ales decât să o luăm pe un alt drum, cu optimism.

Cartea poate fi comandată online, cu reducere, de la Litera, Elefant, Libris sau Cartepedia.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Renunță la ceas

Renunță la ceas, de Laura Vanderkam (Editura Curtea Veche, 2021)

Next Article
Ghidul unui călugăr pentru curățenia casei și a minții

Ghidul unui călugăr pentru curățenia casei și a minții, de Shoukei Matsumoto (Editura Humanitas, 2021)

Related Posts

Total
1
Share