fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Inainte de furtuna, de Diane Chamberlain (Editura Lira)

Inainte de furtuna finalizat_bogdan.cdrAndy Lockwood, un adolescent de cincisprezece ani, este diferit de colegii sai de generatie – spune tot ce-i trece prin minte, nu poate anticipa consecintele faptelor sale si se comporta mai degraba ca un copil. Dar mama lui vede doar un baiat cu o inima la fel de mare ca oceanul.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=e4fdeff2f”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Laurel Lockwood si-a pierdut fiul o data din cauza neglijentei. Si-a petrecut restul vietii hotarata sa-si rascumpere greselile si a reusit sa devina un parinte afectuos si protector – poate chiar exagerat de protector. In cele din urma, este de acord sa-l lase pe Andy sa participe la un eveniment social al bisericii locale – decizie care o ingrozeste cand lacasul este distrus de un incendiu. Andy supravietuieste insa si, in mod remarcabil, salveaza multi copii din flacari. Laurel asista la transformarea fiului ei intr-un erou, iar restul lumii ajunge sa-l descopere pe Andy cel stiut de ea, baiatul sufletist si demn de incredere.

Atunci cand suspiciunile privind originea incendiului se indreapta asupra lui Andy, Laurel trebuie sa se intrebe cat de bine isi cunoaste fiul… si cat de departe va merge ca sa-si tina promisiunea de a-l ocroti mereu.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri de preturi la cartile din "Top 100 Noutati" de la elefant.ro

Next Article

Suflete regasite, de Ulrika Jonsson (Editura Lira)

Related Posts

Total
0
Share