fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Incep ploile. In casa nu te plictisesti cu noile jocuri de societate

colonistii-din-catanSunt cateva jocuri care ne starnesc amintiri, ne provoaca momente in care ne aducem aminte de parca prea indepartata copilarie. In ce ne priveste avem noroc cu “cel mic” care ne tine in tensiunea unor jocuri ce candva ne faceau si mai multa placere. Mai stii “Macao”, “Septica” sau “Tabinet”? Le mai practicam inca. Pe langa ele sunt o sumedenie de noi jocuri aparute, unele pentru copii, altele pentru cei mari. Jocuri din ce in ce mai complicate, cu reguli uneori prea grele, dar care merita incercate.

Asa se face ca vizitand libraria elefant am vazut reduceri interesante la Colonistii din Catan, un captivant joc de societate. Daca vreti sa nu va plictisiti in zilele ploioase ce vor urma puteti incepe sa invatati unul dintre jocurile de aici si apoi sa porniti marea distractie alaturi de prieteni si cei din familie.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noi carti, reviste si cadouri pentru copii de la Media Service Zawada

Next Article

Caietele de lucru pentru copii, instrumente educationale extrem de utile

Related Posts

Total
0
Share