fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Inceput de jurnal. Ma cheama M.

Vă salut din mers. Din mersul trenurilor, că mersul lucrurilor nu mi-e delor prielnic zilele astea. Vai, da’ ce cuvinte mai folosesc. Statu’ lângă soru-mea când face rebus pare-se a fi molipsitor (deci, să nu uit – să-i ascund revistele de rebus!). Uite că m-am luat cu vorbele și am uitat să mă prezant: mi se spune M., de la Bogdan (ahahaha, ce păcăleală, deh, știi și tu ce zi e azi).

Să zicem, așadar, că mă cheamă Matei și-mi preumblu oasele prin clasa a V-a. Am și o soră, mai mare, care iubește. Eeeeee. Rebusurile, la ce vă gândeați. Dacă nu v-ați trezit încă din uimirea de genul „ce-o fi cu textu’ ăsta p-aci”, vă lămurește băiatu’ mintenaș.

Oamenii de la bookuria m-au contactat (sunt convins că aveau nevoie de o vedetă) și după îndelungi negocieri iacătă-mă-s pe poziția de edintorialist, sau cum s-o spune. Cică o să țin un fel de jurnal în care să vă spun, zi de zi, cam ce pățește un copil de clasa a 5-a, cât de grea e viața acasă, dar și, extrem de important, câte zile mai sunt până la vacanța mare :) Și, să nu uit, cât de tare e să ai o soră mai mare. Tare nasol.

Ei bine, o să faceți cunoștință cu unii dintre colegii mei (tre’ să-i fac și pe ei celebri, nu?), ba chiar și cu unii profi… dar niciodată, dar niciodată n-o sa vă spun prea multe despre ea! În plus, ca și bonus, o să mă ajut de cel mai bun prieten al meu, imaginarul personaj ‘Cumsă’. Împreună cu el o să explicăm și dezlegăm toate misterele acestei lumi (eu le știu, v-ați prins, da?).

01_cumsa

Treaba e că, uite, m-am luat cu scrisu’ și mă rupe profa de geogra. Mă duc să termin câteva orașe de pe hartă, la noul meu joc de pe Xbox :).

PS. Pentru ăștia de la bookuria.info: e bună, introducerea? Merge?

V-am pupat pe portofel, de mâine povestim. Hai, Cumsă, pe ei!

PS 2. În fiecare zi o să vă stresez și cu câte o carte, două. Îmi place să citesc, dar și să povestesc. Pentru azi, că mă grăbesc, vă las doar un link. Cartea e beton! Vezi aici

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lucian Boia - lectura publica si sesiune de autografe

Next Article

40% reducere la cele mai bune romane politiste de la Nemira

Total
0
Share