fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Îndoiala, de Ashley Audrain (Editura Litera, 2021)

Îndoiala

Ashley Audrain și-a scris romanul de debut, Îndoiala (The Push, 2020), după ce a renunțat la jobul de director de publicitate la Penguin Books Canada, pentru a se ocupa de cei doi copii ai ei.

„Scris cu un curaj care frizează spiritul temerar și cu o acuitate psiho-emoțională neobișnuită, Îndoiala de Ashley Audrain este un thriller literar întunecat, de forță, care te atrage de la primele pagini și îți prezintă una dintre cele mai dificile călătorii ale vieții: aceea de a fi părinte.“ – Bill Clegg

Blyte Connor are un obiectiv foarte clar în minte: își dorește să fie o mamă bună pentru fiica ei, Violet, o mamă așa cum ea nu a avut niciodată. Încă din primele luni după ce o aduce pe lume pe micuță, ea își dă seama că nu simte acea legătură dintre mamă și fiică ca fiind specială. Cu totul altfel se aștepta că se vor petrece lucrurile. Soțul ei Fox încearcă să o încurajeze și să îi alunge temerile, spunîndu-i că exagerează.

„Îndoiala este o lectură de impact, dură, devastatoare. Audrain explorează cele mai sumbre fațete ale maternității, îndrăznind să pășească pe un teritoriu unde puțini s-au aventurat înaintea ei. Acesta este unul dintre cele mai curajoase și temeinice romane pe care le veți citi vreodată: fantomele sale mă vor bântui mult timp.“ – Emma Stonex

Când devine mamă pentru a doua oară, Blythe cunoaște în sfârșit legătura profundă dintre mamă și copil, alături de băiețelul ei, Sam. Pe Sam toată lumea îl iubește, și Violet ține la el nespus de mult.

După un timp viața lor se schimbă iremediabil de la o clipă la alta  și această criză devastatoare o obligă pe Blythe să înfrunte adevărul.

„Ashley Audrain, autoarea romanului Îndoiala, este o scriitoare sofisticată, convingătoare, iar cartea ei îi va satisface cu siguranță pe fanii thrillerelor, precum și pe cei ai dramelor intime de familie.“ BookPage

Îndoiala este o dramă psihologică intensă, captivantă, despre întemeierea și destrămarea unei familii și poate fi cumpărată de aici.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Copilul meu cel mare este gelos

Copilul meu cel mare este gelos. Ascultă-l! Liniștește-l! Dă-i importanță!, de Nina Bataille (Editura Litera, 2021)

Next Article
Medicina spirituală

Medicina spirituală, de Dr. Luc Bodin (Editura For You, 2021)

Related Posts

Total
1
Share