fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Ingerul pierdut”, de Javier Sierra [Editura RAO, 2015]

ingerul-pierdutLa Editura RAO a aparut recent romanul “Ingerul pierdut”, de Javier Sierra. Autorul ne este cunoscut si prin alte doua carti publicate in Romania, “Cina secreta” si “Doamna in albastru”. Cartea este publicata in colectia Biblioteca RAO, colectie ce numara deja aproape 500 de romane si in care regasim si bestsellere precum “Hotul de carti” sau “Hobbitul”. Cu siguranta “Ingerul pierdut”, de Javier Sierra este un roman ce merita citit si pe care-l puteti cumpara cu o frumoasa reducere de aici.

Despre “Ingerul pierdut”, de Javier Sierra:

In timp ce lucreaza la restaurarea Porticului Gloriei din catedrala Santiago de Compostela, Julia Alvarez primeste o veste care ii pustieste sufletul: sotul ei a fost sechestrat de un grup terorist intr-o regiune din nord-estul Turciei. Din acest moment, ea descopera ca cei care l-au sechestrat pe sotul ei, membri ai unei misterioase secte orientale, cauta, cu inversunare, la fel ca atotputernica Agentie de Securitate Nationala americana si insusi presedintele SUA, doua pietre antice, pe care cei doi soti le detin de mai multi ani: adamantele, minerale magice care, conform unor vechi legende, au puterea de a permite intrarea in contact cu entitati supranaturale, ingerii. Julia va fi implicata, fara voia ei, intr-o lupta dura, avand drept scop controlul asupra acestor pietre. Un thriller plin de mister si de revelatii surprinzatoare, in care realitatea si fictiunea, stiinta si mitologia se intrepatrund intr-o intriga care il poarta pe cititor de la catedrala din Santiago de Compostela la Casa Alba si la sediul CIA din Virginia, de la Costa da Morte din Galicia pana la miticul munte Ararat, la frontiera cu Armenia, unde legenda plaseaza resturile a ceea ce a fost Arca lui Noe.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O carte despre noi, voi, ei si ele

Next Article

"Pe aripi de vant", ultimul album Delia impreuna cu Gazeta Sporturilor

Related Posts

Total
0
Share