fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Inima lui Devin Mackade, de Nora Roberts – impreuna cu Libertatea pentru femei

Inima lui Devin MackadeVineri, 15 ianuarie, revista Libertatea pentru femei ne aduce ca insert romanul Inima lui Devin Mackade de Nora Roberts, al treilea volum am seriei “Fraților Mackade”.

Cartea impreuna cu revista vor putea fi achizitionate la pretul de 9,99 lei de la toate chioscurile de ziare si promit sa ne faca un weekend mai frumos.

Descrierea cartii:

Devin MacKade știe că menirea lui este să-i protejeze pe locuitorii orășelului Antietam, din Maryland, și face asta cu dăruire și cu pasiune. Însă, de mai bine de doisprezece ani, inima și gândurile lui sunt la Cassie Dolan. Doisprezece ani în care o vede căsătorită cu bărbatul nepotrivit, un bărbat care a căzut în patima alcoolului, care consideră că bătaia e ruptă din rai și că are puteri depline asupra soției și asupra celor doi copii. Și, în tot acest timp, Devin încearcă să fie un bun prieten pentru Cassie, să fie un șerif exemplar pentru oraș și… să se convingă pe sine însuși că poate avea ‒ și iubi ‒ și alte femei.

Însă divorțul lui Cassie îl face pe Devin să-și dea seama că a așteptat mult prea mult și că răbdarea lui a ajuns la limită, așa că este hotărât să-și urmeze, într-un final, chemarea inimii.
Dar oare Cassie are curajul să facă și ea același lucru?

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Facebookuria: Guillaume Musso

Next Article

Ziua Eminescu - Ziua Națională a Culturii Române (semn de carte cadou + reduceri la cărți)

Related Posts

Total
0
Share