fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Doua noi carti romantice, inserturi la sfarsit de saptamana

Daca tot se apropie weekend-ul trebuie sa aflam cu ce carti romantice ne mai bookura revista “Libertatea pentru femei”. Cartile, asa cum ne-am obisnuit, vor aparea vineri si sambata la preturile de 9,99 lei respectiv 13,99 lei.

carti-romantice-inserturiVineri, 19 Septembrie“Mireasa din China” de Mary Jo Putney, continuarea romanului “Copilul salbatic” din seria Mireselor.

După ani întregi petrecuți aproape ca o sclavă, Troth Montgomery nu-și imaginează că o să plece într-o bună zi din China, țara în care locuiește de copil, pentru a ajunge în Anglia, pe proprietatea unui străin: fratele geamăn al bărbatului cu care a fost căsătorită pentru doar o zi. Kyle Renbourne, vicontele Maxwell, s-a însurat cu Troth în ziua anterioară celei în care urma să fie executat pentru că îndrăznise să se furișeze până la templul Hoshan, un loc interzis străinilor.

Însă, ca prin minune, Kyle se întoarce din morți. Cu toate că a supraviețuit malariei și groaznicelor zile petrecute în temniță, trupul și sufletul îi sunt grav rănite. Conștientă de faptul că nu va fi niciodată o adevărată soție englezoaică, Troth face apel la tradițiile orientale, și împreună, cei doi pornesc într-o călătorie miraculoasă a dorinței și-a credinței, pe măsură ce Kyle devine tot mai fascinat de intimitatea liniștitoare pe care o împărtășește cu fermecătoarea Troth. Dar, înainte de a recuceri inima frumoasei lui, Kyle trebuie să scape mai întâi de amenințarea mortală a celui care a străbătut jumătate de lume pentru a da de urma lor.

Sambata, 20 Septembrie“Mireasa pentru un print” de Victoria Alexander, al patrulea volum al seriei Effington, continuarea romanului “Lectia de dragoste”.

Lady Jocelyn Sheldon stie ce vrea sa fie de la varsta de zece ani-vrea sa fie o printesa. Din moment ce nu s-a nascut cu acest statut, va trebui sa se casatoreasca cu un print pentru a deveni ceea ce isi doreste. Visul ei din copilarie vrea sa-l transforme in realitate. Este o tanara saraca, mandra si frumoasa. Se bazeaza pe abilitatile ei pentru a atrage atentia unui print si sa ii smulga acestuia o cerere in casatorie. Acest vis al ei si ambitie o duce la Londra unde va starni imediat fascinatie si invidie. Se bazeaza pe aceste farmece ale ei sa prinda in mreje un print. Si tinta ei este clara de cum il vede. Pune ochii pe printul Alexei Pruzinksy, mostenitor al Regatului Avaloniei, caruia a reusit sa-i capteze atentia. Este sansa ei! Se astepta ca printul sa-i faca o propunere de casatorie si din aceasta cauza accepta o intalnire tainica cu el. Ajunsa la locul de intalnire inaintea printului, Jocelyn pica chiar in mijlocul unui complot. O discutie intre doua personaje in care se punea la cale asasinarea printului.Vicontele Rand Beaumont are misiunea de-al proteja pe printul Alexei. Este mereu vigilent. Cand un complot periculos iese la iveala sa uzurpe pozitia acestuia si decopera ca Jocelyn este implicata involuntar in mijlocul lui, el promite sa o protejeze atat pe ea cat si familia ei.Pentru a fi cat mai bine protejata ea va trebui ascunsa undeva departe intr-o casa care sa ii asigure siguranta pana ce asasinii vor fi prinsi. Dar ca sa poata fi insotita o tanara singura de un barbat nu exista decat o solutie-casatoria. Rand este cel care se ofera sa se casatoreasca cu ea. Si iat-o implicata intr-o casatorie pe care nu si-o doreste si care nu este pe gustul ei. Vroia sa fie o printesa nu o vicontesa. Oare ce se va intampla in continuare?

Anuța Stănculeanu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

30 de carti romantice cu doar 129 de lei. Cumpara-le astazi

Next Article

Vladimir Draghia imparte dragoste la Piatra Neamt!

Related Posts

Total
0
Share