fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Inserturi: “Iubire regasita” de Mary Jo Putney impreuna cu Libertatea pentru femei

iubire-regasitaRevista Libertatea pentru femei ne bookura vineri, 12 decembrie, cu romanul “Iubire regasita” scris de indragita autoare Mary Jo Putney.
Revista impreuna cu cartea va fi distribuita la pretul de 9,99 lei.

Despre carte:

Căsătorește-te în grabă, căiește-te o viață întreagă… Existența lui James, Lord Kirkland, pare să fie o ilustrare perfectă a vechiului proverb, deși, aparent, toată lumea îl consideră un om împlinit. Deține o companie de transport maritim, o parte dintr-un cazinou și este un spion eficient și lipsit de milă. Rareori este îngăduitor față de propriile slăbiciuni… mai puțin când este vorba despre gingașa și neîmblânzita frumusețe care a fost cândva soția sa.

Laurel Herbert era o copilă inocentă când i-a oferit lui James inima, căsătorindu-se cu el la foarte scurt timp după ce s-au cunoscut. Însă fericirea lor durează doar până în clipa în care Laurel îl vede cu propriii ochi înfăptuind un act de o violență șocantă, ceea ce o face să realizeze că bărbatul de care și-a legat soarta este un necunoscut. În acea noapte ea își părăsește soțul, iar el o lăsă să plece fără vreun cuvânt.

Zece ani mai târziu, reuniunea lor întâmplătoare reaprinde flacăra pasiunii, iar consecințele acelei unice nopți nu pot fi ignorate. Și în vreme ce ei încearcă să își dea seama dacă fericirea de altădată poate fi regăsită, trebuie să înfrunte dușmanii comuni și piedicile care apar în calea acestei iubiri dintre cele mai neobișnuite…

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Si a inceput, din nou, sa caute lumea carti cu Mos Craciun...

Next Article

Lansare de carte: "Mamifer" de Ana Barton

Related Posts

Total
0
Share