fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Inserturi: o noua iubire de poveste oferita cu ziarul Libertatea

o-dragoste-periculoasaColectia “Iubiri de poveste” distribuita cu ziarul Libertatea in fiecare sambata ne va bookura si saptamana aceasta cu un nou roman fascinant, “O dragoste periculoasa” de Sabrina Jeffries la acelasi pret de 13,99 lei.

“Pentru a face dovada legitimității sale, Griff Knighton trebuie să încheie un târg cu contele de Swanlea: să o ia de nevastă pe una dintre fiicele acestuia, după care va primi în schimb documentul doveditor. Totuși, Griff găsește metoda perfectă de a evita să devină captiv într-o căsnicie nedorită: să facă schimb de identitate cu omul lui de încredere în timpul vizitei lor la domeniul Swan Park și astfel să fie liber să caute actul dorit în deplină libertate! La urma urmei, nu are de gând să se însoare cu vreo virgină banală doar ca să își revendice titlul de drept… Însă Griff nu se așteaptă s-o cunoască pe îndrăzneața și voluptuoasa Rosalind, care poate împinge chiar și un sfânt spre păcat – iar Griff este departe de a fi un sfânt.

Nici Rosalind nu vrea să fie părtașă la planul ca ea sau surorile ei să se mărite cu moștenitorul bogat al tatălui său – iar pe omul lui de încredere îl consideră chiar și mai insuportabil! Este evident că arogantul bărbat se poartă de parcă este obișnuit să i se facă mereu voia; cu toate astea, scânteile care se aprind de fiecare dată când sunt împreună o fac să își dorească pe zi ce trece tot mai mult. Este ceva periculos – și misterios – în legătură cu acest bărbat… Va îndrăzni să își riște inima pentru un om ale cărui secrete pot distruge o dragoste pe care și-o dorește pentru totdeauna.”

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O poveste de toamna-iarna

Next Article

Inserturi: Jurnalul National iti ofera cartea "Hannibal" in Colectia Biografii

Related Posts

Total
0
Share