fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Inserturi: “Rasplata unui rege” de Jennifer Blake impreuna cu Libertata

rasplata-unui-regeZiarul Libertatea de aduce un nou roman captivant din colectia “Iubiri de poveste”. “Rasplata unui rege” de Jennifer Blake este primul volum din seria “Cele trei gratii” o lectura perfecta pentru pasionatele de romane istorice de dragoste.

Despre carte:

“În Anglia secolului al XV-lea, inteligența lui Lady Isabel Milton este singura armă care le poate asigura liniștea ei și celor două surori mai mici după moartea tatălui lor. Inventarea Blestemului Celor Trei Grații, conform căruia orice bărbat care s-ar căsători cu ele fără dragoste este sortit pieirii, le-a fost de ajutor… până acum.

Spre furia ei, Lady Isabel Milton este dată de soție cavalerului Rand Braesford – ca răsplată din partea regelui Henric al VII-lea pentru loialitatea și curajul puse în slujba tronului. Puternicul bărbat dorește să-și exercite imediat drepturile de soț, o experiență despre care Isabel nu-și închipuise vreodată că va fi atât de plăcută. Dar oare Braesford va scăpa de blestemul groaznic al soției sale?

Acuzat de o crimă îngrozitoare, cu implicații care ajung până la regele Henric, cavalerul Rand Braesford este întemnițat în Turnul Londrei, și astfel Isabel are puterea de a-i hotărî destinul, de a-l trimite în ștreang și de a se elibera de legămintele căsătoriei. Însă Isabel nu este atât de convinsă că acesta e vinovat de acuzațiile aduse, și se hotărăște să descopere adevărul despre soțul enigmatic, pe care nu se așteptase niciodată să ajungă să-l iubească.”

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

eMAG ne aduce al doilea val de Black Friday. Poti cumpara si benzina online! :)

Next Article

O altă poveste de toamnă-iarnă

Related Posts

Total
0
Share