fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Inside Out a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film de animație!

intors pe dosLa doar două săptămâni după ce a câștigat premiul Bafta, Inside Out triumfă din nou, de data asta pe covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar 2016.

Filmul produs de studiourile Pixar și lansat de Walt Disney Pictures este câștigătorul categoriei “Cel mai bun film de animație”. Regia este semnată de Pete Docter (Monsters. Inc., Up), animația fiind produsă de Jonas Rivera (Up) şi coregizată de Ronnie Del Carmen (Up). Coloana sonoră a filmului este compusă de Michael Giacchino (The Incredibles, Ratatouille, Up).

Inside Out spune povestea lui Riley, o fetiță de 11 ani, a cărei viață ia o întorsătură neplăcută când este nevoită să se mute împreună cu familia din Minnesota la San Francisco. În acest moment emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor care sunt complet depăşiţi de situaţie. Bucuria, Furia, Dezgustul, Frica și Tristețea se ceartă, discută în contradictoriu, cooperează, în încercarea de-a o face pe Riley să se adapteze situației şi să-şi găsească noi prieteni.

Editura Litera Mică a publicat sub licența Disney mai multe cărți cu eroii filmului Întors pe dos, invitându-i pe cei mici într-o călătorie nemaiîntâlnită, în locul unde nimeni nu a mai fost până astăzi: în mintea omenească!

Povestea filmului, Cartea mea de jocuri și activități, Învăț să citesc, Citesc și mă joc. Aventuri în țara imaginației și Totul despre mine sunt cărțile prin care cei mici fac cunoștință cu micuțele voci care locuiesc în mintea noastră, descoperă activități antrenante și, mai ales, deprind bucuria lecturii.

Comunicat Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ion Creangă

Ce-ar fi să-ți începi primăvara citindu-l pe Creangă?

Next Article

Reducerile zilei. 29 februarie 2016

Related Posts

Total
0
Share